Visie

Commitment

Het laten groeien van een software-onderneming vereist ervaring, inspiratie, vasthoudendheid en een langdurig commitment. Wij richten ons op het bouwen van duurzame ondernemingen. We maken ons geen zorgen over de exit-strategie en exit-horizon. We noemen dit onze “no exit strategy”.

Ons succes is uw succes

Forward neemt actief deel in haar groepsbedrijven, We investeren niet alleen geld, maar belangrijker nog, we investeren tijd en expertise. De Forward partners hebben een langdurig en succesvol track record in de enterprise software-industrie en ondersteunen groepsbedrijven onder meer door langdurig actief deel uit te maken van het management met als doel te helpen verkoopkansen te benutten of bij te dragen aan het realiseren van projecten met klanten.

Klanten op de eerste plaats

Forward Group bedrijven zetten klanten op de eerste plaats. Ons startpunt is de business, de behoeften en de verwachtingen van onze klanten en stakeholders goed te begrijpen. Ons doel is langdurige relaties te bouwen met onze klanten. Oplossingen geleverd door Forward Group bedrijven stellen klanten in staat klantgerichter, krachtiger, concurrerender en winstgevender te worden. Met deze aanpak bouwen we succesvolle partnerships voor de lange termijn waarvan beide partijen profiteren.

Visie gevolgd door uitvoering

Ondernemingen binnen de Forward Group moeten een heldere visie hebben op de richting van hun business. Het verleden heeft bewezen dat operationele focus en krachtige executie zorgt voor continuïteit. Het Forward team stuurt op het ontwikkelen van een heldere strategie en executie gericht op resultaat. Dit behelst algemeen, marketing, verkoop-, en product-, service- en ontwikkelingsmanagement.